ro | en
Sediu central CMS România

Sediu central CMS România

Autori: arh. Anda MAnu, arh. Karina Picuș, arh. Oana Pop, arh. Alice Voicu, arh. Ana Stoian, arh. Ileana Bălan, arh. Alexandru Cosma
Birou de proiectare: AMA Design

Colaboratori:
Mobilier : COS
Execuție: Project 1
Beneficiar: CMS România
Foto: Vlad Pătru, Sabin Prodan

Comentariul autorului

O strategie inovatoare de design interior a fost folosită pentru CMS România, cu scopul de a crea condițiie optime în care echipa să se simtă ca o comunitate puternică.
Avocații lucrează adesea individual în birouri private și au activități mai solitare. Acest birou, în schimb, este proiectat diferit, cu două zone principale care conectează cele două laturi ale clădirii: o cafenea primitoare și un lounge confortabil. Deoarece trebuie să traversezi aceste zone de relaxare pentru a merge în cealaltă parte a biroului, se pot crea multiple oportunități în care poți interacționa cu colegii tăi și a te implicara în conversații. Deoarece nu sunt multe birouri private, toată lumea poate folosi o varietate de posturi de lucru utilzate în mod sharing, cabine telefonice și alte spații pentru întâlnire.

Deși CMS are spațiul împărțit pe două etaje, arhitecții au reușit să amenajeze spațiul de recepție și sălile de conferință pe un etaj și să organizeze toate echipele din companie pe celălalt etaj. Recepția este concepută pentru a fi un mediu premium și prietenos, în timp ce spațiul de lucru este păstrat într-un mediu mai primitor, în culori mai pastelate.