ro | en
Amenajare interioara spatiu birouri PEP

Amenajare interioara spatiu birouri PEP

Autori: arh. Alexandra Ghindoc, arh. Monica Trasca, arh. Stefan Handaric
Birou de proiectare: SC INFINITY DESIGN OFFICE SRL

Colaboratori:
MEP: Instaltek Project SRL
Project Management: Colliers Romania
Antreprenor General: Colliers Romania
Foto: Sabin Prodan

Comentariul autorului

Soluția de concept prezentată este definită prin “prietenia” și deschiderea către angajați, pentru care invariabil de tipul de lucru – prezența zilnică, hybrid sau chiar work from home, vor găsi la birou un ambient plăcut și jucăuș, cu zone de lucru informale, cu accent pe zonele de coworking, conform noii tendințe de lucru în spațiile corporate.

Tot în acest scop în zonele de lucru de open space am optat pentru interagrea unor insule de tavan tehnic deschis, vopsit, suspendat într-un plan general de tavan suspendat. Tavanul deschis este popular pentru amenajările de office, dând posibilitatea de a obține zone cu tavan mai înalt, dar și pentru posibilitatea de a-l personaliza și vopsi în culorile dorite.
Imaginea de brand a companiei este propusă a fi puternică în zona de recepție și în zona de adresare către vizitatorii externi prin integrarea elementelor de personalizare în amenajare prin utilizarea cromaticii brandurilor companiei. În zonele de open space am integrat brandul companiei prin cromatica folosită- tavan tehnic vopsit albastru, și prin diverse printuri și inserții specifice companiei.
Toate aceste elemente creează un mediu de lucru confortabil, fresh, friendly, cu inserții de branding locale.